MORFOSE MILK THERAPY

Morfose Milk Therapy er en unik hårpleieserie bestående av 6 produkter. Alle produktene i denne serien inneholder melkeproteiner og 12 essensielle aminosyrer som gir optimal beskyttelse og glans for et sunnere utseende.

MORFOSE CREAMY MILK SHAMPOO
er en fuktighetsgivende sjampo for tørt og skadet hår. Sjampoen inneholder melkeproteiner og 12 essensielle aminosyrer som gir tørt hår nødvendig fuktighet. Melkeproteinene, aminosyrene og den kremete konsistensen forsikrer mykt hår over lang tid.

Kan trygt brukes på farget hår da den har riktig PH-verdi.

MORFOSE CREAMY MILK MASK
hårkur inneholder melkeproteiner og 12 essensielle aminosyrer som tilfører intensfuktighet og næring til tørt og skadet hår.

12 aminosyrer utgjør hårets proteinvev og bidrar til å gjenopprette skadede overflater.

Melkeproteinene regulerer fuktighetsbalansen for tørt hår slik at håret vil ha tilstrekkelig fuktig over lang tid.

MORFOSE MILKY TWO PHASE CONDITIONER
er en fuktighetsgivende balsam for tørt og skadet hår. Denne balsamen beskytter håret mot varme, sollys, sjø og andre miljøfaktorer som er fiender mot fuktighet i håret.

Takket være 12 essensielle aminosyrer gir den en glimrende beskyttelse til hårtuppene både før og under varmebehandling.

Melkeproteinene beskytter håret mot å miste fuktighet når det blir utsatt for varme.

MORFOSE CREAMY MOUSSE CONDITIONER/ CREAMY MOUSSE CONDITIONER CHOCOLATE
er en intensfuktgivende balsam for alle typer hår. Balsamen er et unikt produkt som gir langvarig fuktighet og intens næring hele dagen.

Takket være melkeproteiner og 12 aminosyrer, vitaliserer den tørt og skadet hår samtidig som den gir glans, bløtt hår og et sunt utseende til farget, behandler og skadet hår.

Balsamen øker elastisiteten av håret slik at fare for skadet hår minskes.

 

Se alle produktene